Куќа која се расклопува за 10 минути, можете да ја носите каде посакате (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога се преселувате или едноставно заминувате на некој подолг одмор, многумина од вас се растажуваат што мора да ја остават својата куќа на која толку се навикнале.

За среќа, технологијата толку е унапредена што сега вашиот дом можете да го понесете секаде со себе. Оваа куќа се расклопува за помалку од 10 минути и вие повторно можете да уживате како да не сте ни заминувале од градот.

Се прават како куќи за живеење, работни обекти или помошни објекти во дворот, а почетната цена изнесува 129.000 долари.

https://youtu.be/kiWq79CpfY4

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.