Кучето полуде кога сопственикот му даде чинија со храна покриена со пластична фолија (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Нов предизвик се шири преку Интернет. Сопствениците на миленичиња им служат на кучињата и мачките чинии со храна покриени со пластична фолија и ги снимаат нивните реакции на таа шега.

Loading...

Истото го стори и корисникот @lilmfcurb кој стави парче салама во чинија и го покри со фолија и го стави пред кученцето. Со интерес се упати кон садот, но кога сфати дека не може да добие храна, со поглед го погледна сопственикот и заканувачки му ги покажа забите. По неколку секунди скокна кон него подготвен да го казни за измамата.

Урнебесната снимка е прегледана 15,2 милиони пати.

 

@lilmfcurbPastic wrap challenge♬ original sound – Lilmfcurb

 


Leave a Reply