Краткиот филм ”JUICE” – чиста порнографија без голи тела и секс (видео)

Сподели со своите пријатели

Јазици. Кожа. Пот. Овошје. Тоа е сè што ќе видите во краткиот филм без голотија под име JUICE PORN во режија на Џулија Патев, а во улога на Луси Арон.

Loading...

Калеидоскоски шари, изненадни воздишки, стискање на месо и овошје – сето тоа се спојува во едно за да се долови еротската слика на женската сензуалност.

Филмот почнува со провокативното прашање ”Дали си жеден”, за да набргу гледачот навистина стане ”жеден”.

Крупните кадри со заби, кожа и сокови го тераат гледачот да ги оближува устите во неплодна антиципација.

 

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.