Костовски ги повика кумановци во среда да дадат поддршка на СДСМ и коалицијата „Можеме“

Сподели со своите пријатели

Мартин Костовски Претседател на ОО Сдсм Куманово и кандидат за пратеник во ИЕ 2 ги повикува граѓаните на Куманово во среда 15 јули, масовно да излезат на парламентарните избори и да дадат подршка на Сдсм и коалицијата Можеме.

Во нашата програма 2020-2024 ќе продолжиме заедно да го градиме Куманово, преку новата Спортска сала, реновираната Соколана и целосно нова споменик Костурница.

Loading...

Заедно, #можеме уште повеќе и уште подобро.

Интегрално соопштение


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *