Кошаркарите на Куманово ви порачуваат: Седете дома!


Кошаркарите на Кошаркарскиот клуб Куманово испратија порака за сите кошаркари, спортисти, родители, дедовци и баби, комшии, пријатели и верни навивачи!

Остани дома !

Loading...

Здравјето е заедничка одговорност!!

Заедно да го победиме вирусот !


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *