Конституиран Советот на Општина Куманово (ГАЛЕРИЈА)

Сподели со своите пријатели

Новиот состав на Советот на Општина Куманово од денеска и официјално започнува со работа, откако беше одржана првата конститутивна седница.

Loading...

На седницата беа верификувани мандатите, а воедно Ивана Ѓорѓиевска беше избрана за претседател на Советот.

Атмосферата од првата седница на новиот состав низ објективот на Кумановски Муабети:

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

фото: Стефан Младеновски