Конференција „Како да се зборува со младите генерации“

Сподели со своите пријатели

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност денеска ќе одржи конференција насловена „Како да се зборува со младите генерации“.

Loading...

На конференцијата ќе се обрати в.д. директорот на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност Марко Ѓоргиевски, а од Агенцијата најавуваат обраќање и на министерката за образование и наука Мила Царовска.

На конференцијата ќе биде презентирано официјалното потпишување на договорите за грантови со високообразовни институции и унапредување на капацитетите и предизвиците на новата Еразмос+ стратегија 2021-2027.

Марија Спасовска


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *