Конечно: Слушајте музика од YouTube и во исто време користете друга апликација на мобилниот (видео)

Сподели со своите пријатели

Она што голем дел од корисниците на смартфоните ги разочаруваше беше тоа што овој интернет сервис преку својата апликација не дозволуваше додека ви е отворен YouTube да можете да користите и некоја друга апликација.

Loading...

Конечно на овие „маки“ можете да им кажете збогум, затоа што на 28-ми овој месец ни пристигнува нов update на оваа апликација кој ќе ни овозможи да слушаме музика на YouTube и истовремено да листаме објави на Facebook.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.