Компилација од најстрашните сообраќајни несреќи годинава (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет се појави компилација од видеа кои ги прикажуваат најстрашните сообраќајни несреќи што се случиле низ светот од почетокот на годинава.

Негова цел е да алармира за последиците од она што може да се случи поради невнимателно возење и непочитување на сообраќајните знаци и правица. Ова нека биде потсетник за сите они кои возат како на Рели Дакар низ кумановските улици.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.