Компанија од Куманово ја лансираше својата прва мобилна игра (видео)

Сподели со своите пријатели

Ninja vs. Monster е Sci Fi мобилна игра наменета за Android и iOS. Играта е првенец на компанијата Aleks Developments од Куманово. Се работи за First person shooter во стилот на старите добри аркадни игри од флиперниците, пишува Смартпортал.мк

 

Loading...

 

На почетокот ви е доделен карактер кој низ текот на играта го надградувате. Протагонистот има на располагање неколку видови оружја кои ги користи за уништување на монструмите. Играта нуди опција за играње по принципот на нивоа или извршување предизвици.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.