Комисија за односи меќу заедниците во понеделник ќе им подели маски на кумановци

Сподели со своите пријатели

Комисија за односи меќу заедниците во понеделник ќе подели заштинит маски на Градскиот плоштад во Куманово со почеток во 12 часот.

Loading...

– Во насока на заштита на жителите на општина Куманово во ек на пандемија, како комисија на ден 07.12.2020г со почеток во 12 часот, на плоштад ќе поделиме маски со натпис на Комисија со односи меќу заедниците, со  цел преку заштитни маски да се доближиме до граѓаните и одблиску да им посочиме за улогата и работата на КОМЗ во изминатиот период, информираат од Комисијата.

Како што стои во соопштението, обезбедени се и маски за учениците, кои ќе ги предадат на директорите на општинските основни училишта од градот за понатамошна дистрибуција и едукација на учениците за улогата на КОМЗ преку зашта во ек на пандемија.

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *