Колку тројки можете да изброите на оваа фотографија? (фото)

Сподели со своите пријатели

Фотографијата која е објавена на социјалните мрежи предизвика луѓето со многу внимание да го бараат вистинското решение на задачата која е на неа.

Во описот се вели: Колку тројки гледате? Се кладам дека никој не може да погоди.

Различните решенија се движат од 17 до 29, а некои други прашале и дали се сметаат цртичките на сигналот.

Вашите одоговори оставете ни ги во коментарите.

56fc107d-ea98-4d93-ab3c-7eae0a0a0a64-pitalica-cijela

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.