Колку треба да е издрогиран и пијан за да влета со возило на втор кат? (видео)

Сподели со своите пријатели

Двајца луѓе се повредени кога возач, под дејство на дрога, налетал на пешачки остров, па со автомобилот влетал во стоматолошка ординација во Санта Ани која се наоѓа на вториот кат од куќата.

Полицијата соопштила дека возачот во тротоарот удрил со голема брзина.

Со него во автомобилот се наоѓало уште едно лице, а двајцата минале со полесни повреди.

На терен излегле и пожарникарите од Лос Анџелес кои со посебна дигалка успеале да го извлечат автомобилот од ординацијата на вториот кат.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.