Колку граѓани гласале до 15 часот во Македонија?

Сподели со своите пријатели

Вкупно 959.331 лица или 34,68 отсто од гласачите запишани на избирачкиот список до 15 часот попладнево го оствариле своето право на глас.

Loading...

Право на глас денеска во Македонија имаат 1.092 341.

Гласањето досега се одвива мирно на сите избирачки места.

Никола Ивановски