Колку девојки броите на оваа фотографија?

Сподели со своите пријатели

Светот повторно е пред нова интернет дилема, односно се појави фотографија која ги мачи корисниците на социјалните мрежи во пребројувањето на девојките.

Се разидуваат милењата на интернет, а одат до таму што некој изјавил дека гледа 13 девојки на фотографијта, но креаторката на фотографијата сепак открила дека станува збор за две девојки и малку магија во фотографството.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.