Колкава е излезноста во Липково до 9 часот?

Сподели со своите пријатели

Во Липково до 9 часот правото на глас го искористиле 244 граѓани, односно 1.59% од вкупниот број на гласачи.

Loading...

Право на глас денеска во Липково имаат вкупно 25.998 лица.

Според податоците на Државната изборна комисија, овие податоци се врз основа на 59,14 отсто од гласачките места.

Никола Ивановски

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Анастасија Арсовска од Куманово е државен првак во тенис