Колкава е излезноста во Куманово во првите два часа од гласањето?

Сподели со своите пријатели

Вкупно 1.459 гласачи од Куманово до 9 часот го оствариле своето право на глас на седмите претседателски избори во Македонија.

Loading...

Право на глас во Куманово имаат 93.364 гласачи колку што брои избирачкиот список, покажуваат податоците на Државната изборна комисија, што е излезност од 3,41%.

Сепак мора да се напомене дека засега обработени се податоци од 79 избирачки места, односно 45,79 отсто.

Никола Ивановски