Колкава е излезноста во Куманово до 17 часот?

Сподели со своите пријатели

Вкупно 40,98 отсто од гласачите од Куманово до 17 часот го оствариле своето право на глас на седмите претседателски избори во Македонија.

Loading...

Право на глас во Куманово имаат 93.364 гласачи колку што брои избирачкиот список, што е излезност од 40,98%, информираат од Општинската изборна комисија.

Сепак мора да се напомене дека засега обработени 59,65 отсто од избирачките места.

Никола Ивановски