Колкава беше излезноста во Куманово до 18:30 часот?

Сподели со своите пријатели

Вкупно 47,33 отсто од гласачите од Куманово до 18:30 часот го оствариле своето право на глас на седмите претседателски избори во Македонија.

Loading...

Право на глас во Куманово имаат 93.364 гласачи колку што брои избирачкиот список, што е излезност од 65,17%, информираат од Општинската изборна комисија.

Сепак мора да се напомене дека засега обработени се само 65.17 отсто од избирачките места.

Никола Ивановски