Кога таа ќе реши да стане тој (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Австралискиот модел Руби Роуз ја прикажува борбата на идентитети која се води во оние луѓе кои се родени спротивно од она како што се чувствуваат во себе.

Loading...

 

Видеото на Роуз досега постигна рекордна гледаност од 3,5 милиони прегледи