Кога руски војник ќе огладне: Стоплувал ручек, па го запалил тенкот (видео)

Сподели со своите пријатели

Војник од Русија, кој во обид да го подгрее својот ручек на терен во Крим, уништил оклопен транспортер BTR-2, вереден околу 400.000 евра.

Казнет е со шест месеци затвор.

Имено, Семен Мережњико се обидел да го стопли својот ручен во конзерва така што ископал дупка покрај возилото за да во неа запали оган, но пламенот го зафатил и оклопниот транспортер и целосно го уништил.

Имено, возилото било покриено со маскирна мрежа и сува трева, па огнот брзо се проширил по транспоретерот.

 

Loading...

https://youtu.be/O0YYWl6VXac


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.