23.04.2017 15:26

Кога овој руски педијатар ги прегледува бебињата мајките пребледуваат од страв (видео)


Овие денови на социјалните мрежи кружи видео снимка на која се гледа перијатар од Русија додека прегледува штотуку родено бебе и кој ги шокирал сите оние кои го виделе.

Било да сте родител или не едноставно морате да се запрашате како е можно некој така да се однесува кон новороденче.

Во прашање е целосен преглед кој инаку се прави на бебињата по раѓањето, но овој лекар оа не го прави баш нежно. И од самото гледавање ви се наежува кожата поради грубите потези со кои ги помера рацете и нозете на бебето, го тресе и превртува по рацете како да е кукла.

Новороденчето цело време вришти, за да на крајо лекарот му нареди да се втиша. Бебето се смири, но дури откако лекарот конечно повторно го спушти во кревет.

https://www.facebook.com/skolaroditeljstva.nadalazic/videos/1479614525432142/


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments