Кога нема каде и клупа во паркот е идеална за секс (видео)

Сподели со своите пријатели

Дрвена клупа и не спаѓа во најудобните места за водење љубов, но кога страста стапува на сцена нема многу избор – што е тука е.

Loading...

Баш тоа им се случило на овие двајца луѓе во Кина, кои или немале каде или многу им се брзало па и клупата покрај патот им била идеално место, а верувале или не менуваат и пози.

Во секој случај доста интересен секс.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.