Кога монтер на мебел ќе се претвори во богат човек (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали парите го менуваат човекот и однесувањето?

Loading...

Вечна тема и дилема за тоа дали луѓето стануваат поинакви кога се во друштво на богати односно обични смртници.

Изгледајте го видеото и размислете за тоа, дали вреди човекот да се менува за нечие внимание.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.