Кога мастурбираш 9 часа и 58 минути без престан (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Верувале или не, во Јапонија, секоја година се одржува Светско првенство во мастурбирање, и засега, рекордот го држи Јапонецот Масанобе, кој може да се самозадоволува цели 9 часа и 58 минути без престан.

Loading...

Масанобу денот го почнува со двочасовно мастурбирање, и тоа пред неговата девојка, која вели дека е сосема навикната на неговите потреби.

Тој тоа го прави пред неа, додека таа шие на машина, а за стимулирање, користи ДВД компилации, и тоа анимирани порно содржини, затоа што како што вели, жените се валкани бидејќи се човечки суштества, додека цртаните ликови се чисти и педантни.

Како награда на Светското првенство во мастурбирање, Масанобу добил и статуетка, и тоа машка рака како симбол на мастурбирањето.

Од 2008 наваму, Масанобу останува на врвот на светските мастурбатори.