Кога кралска кобра ќе го блокираа сообраќајот (видео)

Сподели со своите пријатели

Во виетнамската провинција Фухто викендов дошло до необична блокада на сообраќајот, која ја направила дива кралска кобра.

Најлошиот миленик е кралската кобра, но тој знае како да ја скроти (видео)

Loading...

Овој инцидент го снимил еден од возачите кој излегол од своето возило.

Три дена во домот живееле со кралска кобра, а воопшто не знаеле за тоа (видео)

Како може да се види, барем три метри долгата кобра се нашла помеѓу две ленти на многу прометна улица, поради што неколку возачи застанале. Првин се обиделе да ја отстранат влечејќи ја за опашката, но таа опасна техника не се покажала како многу успешна.

Нереална сцена: Кобра пие вода од шише (видео)

Потоа повеќе мажи со помош на стапови ја смириле и уловиле змијата која пото со рацете ја однесоа во непозната насока.

На следната страница погледнете како изгледа кога кобра ќе касне човек (ВОЗНЕМИРУВАЧКО)


Pages: 1 2

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.