Кога камерите ќе снимат вистина невидлива за човечкото око (видео)

Сподели со своите пријатели

Бездомникот кој секогаш остануваше да преспие пред спуштените капаци на една продавница, еден ден ќе исчезне. Сопственикот на продавницата, иако со секое будење покажуваше нервоза и непристојно однесување кон него, одеднаш ќе свати дека бездомникот всушност му недостасува и ќе започне да трага по вистината, прегледувајќи ги записите сочувани на безбедносните камери.

Loading...

Видеото кое доаѓа од Тајланд е всушност промотивно видео за нужноста од користење сигуроносни видео камери, но, целата приказна е навистина трогателна и потсетува на тоа дека вистината не секогаш е видлива со човечко око.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.