Кога дознал дека неговата работничка живее лошо, направил нешто што ѝ го сменило животот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Ангел има триесет години и е мајка на три деца. Животот не ѝ бил секогаш лесен, таа била без работа и некое време живеела на улица.

Loading...

Живеела на отворено или на автобуски постојки со своите малечки, секогаш во страв да не го изгуби највредното нешто во животот.

Но, сега е благодарна што барем останала во прифатилиштето за бездомници, каде што живеела две години. Но, Ангел не се откажува!

Нашла работа во спортска продавница. Еден ден добила задача да се грижи за нова вработена. Но, таа немала поим дека нејзиниот шеф всушност сакал да ја тестира.

Видел каква личност е и кога експериментот завршил, решил да и ја зголеми платата за 14.000 долари и ѝ дал 250.000 долари за да може да си дозволи стан или мала куќа за своите деца.

Неверојатно дарежлив чин на веројатно најдобриот шеф на светот!

 

Loading...