Кога брзите рефлекси ќе ти сочуваат жива глава (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Преминувањето на кривите и тесни планински патишта е секогаш ризично, затоа е потребна голема будност и понекогаш брзи рефлекси.

Loading...

Благодарение на нив мотоциклист од Кина е жив и добро по она што можеше да му се случи на патот.

Во моментот кога минуваше камионот покрај него, товарното возило се занесе и се упати кон приколката кон човекот на две тркала.

Момчето брзо се наведна и избегна фатален удар во главата.


Leave a Reply