Ќе ви ја заледи крвта: „Зајди зајди“ во изведба на 13-годишно девојче (видео)

Сподели со своите пријатели

Песната „зајди зајди“ ја пеале многу пеачи, некои не баш најубаво, но во шоуто „Ѕвездичките на пинк“ оваа тринаесетгодишна девојка тоа го направи на маестрален начин.

Loading...

Многу познати пејачи и би завиделе на гласовните способности. Песната не е на нејзин мајчин јазик, но сепак кога ќе ја слушате како ја пее Марија Сердар, морници ќе ви го лазат телото.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.