Кинезите со чекан го тестираат најголемиот стаклен мост во светот (видео)

Сподели со своите пријатели

Треба вистинска храброст за да се качите на најголемиот мост во светот направен од стакло, а притоа во него да удирате со чекан за да ја проверите неговата издржливост.

Некои се плашат да погледнат надолу, но за овие луѓе не проблем да го тестираат дали ќе се скрши.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.