Кинез силуван со тверкање (видео)

Сподели со своите пријатели

На натпреварувањето за најдобар перформанс во тверкање, Кинез остана шокиран со она што му се случи.

Две девојки на натпреварувањето во тверкање и тоа во псоебен ринг предвиден за вакви битки мрдаат со задниците во ритамот на музиката, а тоа несомнено и се допадна на публиката. Тогаш девојката излезе ги рашири своите нозе и започна тверувањето да го обавува врз лицето на еден кинески рапер.

Тој остана во шок по перформансот, а поледнете и зошто.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.