Кинески изумител создаде автоматски апарат за миење коса (видео)

Сподели со своите пријатели

После долги години истражување и експерименти, 38 – годишниот Кинез Ченг Гонге, ја презентираше својата автоматска машина за миење коса, во градот Лешан, Југозападна Кина, откако пред некое време, тој добил државна награда за патент, јавува руската ТВ станица Раптли.

Loading...

Машината изгледа помалку смешно, но, можеби сега кога изумителот го добил патентотот, ќе работи на негово усовршување.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.