К’д се унесеш дека си жена од султана (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Претпостављам дека нема човек што не гу е слушнаја песму „Жена од султана“…

Али некои превише се унесев у т’ј филм и на крај се удавив, ама буквално.

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *