К’д га изведеш љубимца крокодила да се сунча на плажу (видео)

Сподели со своите пријатели

И тој има. Овј човек за домашнога љубимца си има крокодила, ама одлучија дека треба да га поведе с’с себе малце на летовање, па му ставија и поводник и га шета по плажу.

Нормално, зар ако е крокодил ќе правимо дискриминацију, кучиња к’д може зашто не и крокодили.

Он си наплаќаја фоткање на туристи за сликање с’с крокодила, ама више не ќе га прави тој. Пошто е он у затвор, а милениче у зоолошку.

https://youtu.be/vn0c3AkNFI8

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.