Камерата го улови како ја бакнува љубовницата на натпревар, неговата реакција е ХИТ (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Неговата сопруга на телевизија сфатила дека ја изневерува, а еве што вели тој во своја одбрана!

Loading...

Навивачот на Еквадор е ѕвезда на вирален клип!

Дејви Андраде го гледаше својот омилен тим во Еквадор, а на трибините беше со неименувана убавница, наместо со жената која го чекаше дома.

Камерата на стадионот ја фати двојката како се бакнува во еден момент Дејви нежно ја прегрна и ја бакна љубовницата сè додека не сфати дека го снимаат…

Сега се огласи и рече – „да бев жена, никој не би ме обвинувал“!

„Да, ја изневерива жената. Но, да бев жена, никој не би ме исмевал вака! Толку многу клипови о неверни жени кружат на интернет, и никој не им се ругаше така. Јас ќе ја бранам честа и достоинството на мажите до крај. Бог е голем, ќе се покајам за мојот грев во црквата и ќе се обидам да го обновам моето семејство“, рече тој.


Leave a Reply