Каков татко – таков син (галерија)

Сподели со своите пријатели

Овие фотографии сигурно ги отсликуваат едни од најдобрите моменти измеѓу татковците и синовите. Не велат за бадијала дека крвта не е вода.

Loading...

[huge_it_gallery id=”154″]


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.