Како вашите обувки за неколку минути да ги направите водоотпорни? (видео)

Сподели со своите пријатели

Снегот ни е тука, а во наредните денови судејќи според досегашните прогнози не очекуваат дождови. Така доколку сепак морате да ги напуштите вашите домови, би било добро да имате водоотпорна облека.

Сепак може да се случи баш оваа година да не сте купиле водоотпорни обувки или оние кои веќе ги имате не си ја вршат работата квалитетно.

Верувале или не, има решение и за тој проблем. Не е баш некое дологорчно реение, но за прва помош одлично може да послужи.

Земете ги вашите кондури, свеќа, фен за коса и останатото дознајте го во видеото.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.