Како стресот влијае на нашиот мозок (видео)

Сподели со своите пријатели

Паметни луѓе направиле мала анимирана презентација на тоа како постојаниот стрес може ад влијае на нашиот мозок, а доколку сте спремни да дознаете сами погледнете го видеото и дознајте.