Како се произведуваат тениските топчиња? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали некогаш сте се запрашале како се произведуваат тениските топчиња?

Доколку вашиот одговор е да, тогаш погледнете го оваа видео направено во „Вилсон“ компанијата за тениски топчиња каде е направено истото.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.