Како реагираат луѓето кога просјак ќе влезе во продавница? (видео)

Сподели со своите пријатели

Станува збор за скриена камера која трогна многу луѓе и вртоглаво растат прегледите во секој миг, а на неа можете да видите девојка прерушена во просјак која влегува во продавница.

Сите ја малтретираат и понижуваат, но тука ќе се најде и една жена која кон неа ќе се понесе заштитнички и ќе допре до срцата на сите, па и на екипата која го реализирала проектот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.