Како подобро да го заштитите вашиот дом од крадците? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали знаете дека отприлика на секои 15 секунди е обиен барем еден дом во САД?

Скоро 33% од обивањата се случуваат така што крадецот влегува директно на предните врати? Да се биде спремен за нешто вакво не значи дека во процесот треба да изгубите нога или рака, понекогаш комбинацијата на едноставните работи е доволна.

Запамтете ја оваа листа која е полна со трикови кои можете да ги направите за да спречите обивање или крадците воопшто да пријдат до вашиот дом.

Постојат дури и некои совети доколку крадецот сепак влезе внатре. Овој текст е дефинитивно нешто што треба да го прочитате, а видеото внимателно да го изгледате.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.