Како од вашата брада да направите моќно оружје? (видео)

Сподели со своите пријатели

Брадата ја пуштал 50 дена, пораснала 3,5 сантиметри, а потоа се избричил. Не би сакале оружјето кое го направил да го впери кон вас.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.