Како изгледала визит картичка на француска проститутка од 30-те години на минатиот век? (фото)

Сподели со своите пријатели

Проститутките во Париз во 30-те години од минатиот век имале визит картички.

На социјалните мрежи може да се види како некогаш изгледала визит картичка на жени кои се занимавале со најстариот занает.

На нив јасно се види на која адреса потенцијалните муштерии би можеле да ги пронајдат.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.