Како изгледа животот со брат кој има аутизам? (видео)

Сподели со своите пријатели

Сите сме запознаени со сложеноста која доаѓа со оваа заболување кое станува се позастапено помеѓу светската популација, но како изгледа живот со брат кој пати од аутизам може да ви одговори само оној кој имал такво несреќно искуство.

Кога Спенсер го прашале како изгледа животот со аутистичен брат, тој не им одговорил ништо, туку снимил видео во кое им ја претставил својата секојдневност.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.