Како изгледа почетокот на работниот ден ширум светот? (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Утрото кога се заминува на работа секогаш е едно од најважните периоди од денот, барем кога е во прашање јавниот превоз.

Како изгледа животот на еден обичен жител на Москва? (ФОТО+ВИДЕО)

Loading...

Во тој период владеат најголеми метежи во сообраќајот и на сите облици на градскиот превоз, а тој проблем не е присутен само кај нас, туку низ целиот свет.

Morning Commutes Around the World

Here's what 8 a.m. looks like around the world.

Публикувахте от Travel Insider в Четвъртък, 22 февруари 2018 г.


Leave a Reply