Како изгледа Лос Анџелес од ден во ноќ (видео)

Сподели со своите пријатели

Со помош на Вадим Терешченко кој го создаде ова прекрасно видео ќе можете да видите како изгледа Лос Анџелес преку ден, а како преку ноќ. Уживајте.

Loading...

Los Angeles Hyperlapse/Timelapse Compilation from Vadim Tereshchenko on Vimeo.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.