КАКО ХЈУ ХЕФНЕР: Овој маж живее во харем со 7 жени (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

LX Ander, 33-годишен музички продуцент од Јоркшир, е во мисија да создаде модерен харем кој потсетува на легендарниот начин на живот на Хју Хефнер.

Loading...

Со сегашната придружба од седум девојки кои се бисексуални, LX активно бара да додаде уште една партнерка во своето многу љубовно домаќинство.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʟx xᴀɴᴅᴇʀ (@lxxander.thegr8)

 

LX Ander цврсто верува дека отворената комуникација и емоционалната соработка се клучот за одржување на хармонијата во неговата група на љубовници.

Без оглед на времето и напорот потребни за да се обезбеди сечие задоволство, тој продолжува да бара нови сопруги за своето неконвенционално домаќинство, но со одредени правила.

Loading...

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʟx xᴀɴᴅᴇʀ (@lxxander.thegr8)

 

Не може секој да влезе во Харемот, има правила

Кога станува збор за избор на нови партнери, LX Ander има високи стандарди.

Преферира пониски жени, со природен и минималистички изглед, избегнувајќи тешка шминка.

Емоционално, тој бара вистински интерес за сериозна врска, отфрлајќи ги оние со задни намери.

 

Loading...

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʟx xᴀɴᴅᴇʀ (@lxxander.thegr8)

 

Дополнително, признава дека го привлекува одредена енергија на „опасна девојка“, иако претпочита интровертна личност со физички нежно однесување.

Сака сите негови партнерки да бидат бисексуални, тој се стреми да создаде хармонична средина во спалната соба каде што се поттикнува истражувањето.

Ја нагласува важноста да се најдат луѓе подеднакво возбудени и од мажите и од жените, бидејќи оваа динамика додава елемент на постојана мистерија во нивните односи.

 

 

Loading...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʟx xᴀɴᴅᴇʀ (@lxxander.thegr8)

 

LX Ander го застапува неговиот животен стил, наведувајќи ги традиционалните врски како потенцијално деструктивни за многу луѓе.

Тој верува дека моногамијата може да биде токсична и тврди дека мажите не треба да се чувствуваат виновни што ги привлекуваат другите поради биолошката предиспозиција.

Тој тврди дека многу луѓе се залажуваат за своите желби, што доведува до неверство и незадоволство во конвенционалните врски.

 

Loading...

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʟx xᴀɴᴅᴇʀ (@lxxander.thegr8)

 

Идно проширување

Иако признава дека животот со десет девојки би било предизвик, LX Андер планира да продолжи да го шири својот харем додека не се чувствува задоволен.

Тој се гледа себеси како снабдувач на своите партнерки, нагласувајќи ја важноста да се погрижи секоја да се чувствува безбедно и удобно во аранжманот.

Loading...

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʟx xᴀɴᴅᴇʀ (@lxxander.thegr8)

 

Неконвенционалниот пристап на LX Ander кон врските ги предизвикува општествените норми и традиционалните очекувања, нудејќи увид во начинот на живот за кој верува дека обезбедува повеќе исполнување и искрен пристап кон љубовта и интимноста.

Loading...