02.07.2019 23:29

Како да го оладите пијалакот за само две минути? (ВИДЕО)


Колку е пожешко надвор, толку повеќе се зголемува потребата од ладни пијалоци, кои не секогаш се ладни и свежи.

За да го постигнете ефектот на ладен пијалок во две минути, измешајте мраз и кујнска сол и угаснете ја летната жед.

loading...

Image by SplitShire from Pixabay


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments