Како целосно да го полудите, но да не претерате? 4 златни правила за испраќање жешки пораки!

Сподели со своите пријатели

Секстинг или испраќањето жешки пораки е во мода со години.

Loading...

Ова е исто така одличен начин да ја вратите возбудата и неизвесноста во врската.

А, колку е популарен овој тренд, најдобро покажува фактот дека дури 38 проценти од жените и 32 проценти од мажите редовно испраќаат пораки со секси содржина до своите партнери.

Секстингот може да биде многу забавен, но мора да бидете внимателни и да внимавате да не претерате и да не ги завршите пораките на погрешно место.

 

 

Започнете полека

Loading...

Бавната акумулација на сексуалната напнатост води до уште поголемо уживање, тврдат сексуалните терапевти. Кажете му на партнерот што сакате да му направите, или што сакате од него.

Можете да започнете со зборови; „Не можам да престанам да размислувам на тебе. Сакам да ги почувствувам твоите меки усни на мене. Тоа ќе го излуди и едвај ќе чека да стигне дома што е можно поскоро.

Разбудете ја неговата имагинација

Во такви пораки треба да се зачува доза на мистерија, а поентата не е да открие се на почетокот за да има на што да се радува. Таквиот пристап ќе ја разбуди неговата имагинација. Дајте му до знаење дека носите нешто црвено и чипкасто, а останатото оставете го да го размисли сам.

 

 

Одговорете на неговите пораки со топол тон

Loading...

Повратните информации се исто така важни за секстинг. Затоа, ако испратите жешки пораки до вашиот партнер, одговорете со истиот тон. Можете да му напишете дека ве полудува, дека едвај чекате да го видите или дека не можете да чекате повеќе.

Бидете внимателни со секси фотографии

Визуелните дразби ги возбудуваат мажите повеќе од било што друго, и затоа жешките фотографии сигурно ќе го доведат вашиот партнер до работ. Сепак, треба да се биде внимателен со ова. Не се препорачува да испраќате фотографии што го покажуваат вашето лице затоа што никогаш не знаете каде може да завршат.

Наместо тоа, можете да поднесете слики од секси долна облека или потпетици што имате намера да ги носите во вашата заводлива игра.

 


Leave a Reply